FAQ Art of Roll – Träna BJJ på vår klubb i Malmö

Du måste köpa vårt introduktionskort. Logga därefter in och anmäl dig till ditt första pass via vårt bokningssystem logga in här.
När du köper vårt introduktionskort kan du betala med direkt med bank eller kredit-kort. I samband med detta skapas även ditt konto för att kunna boka pass, följ anvisningarna vid betalning.

Vi har löpande intag av nya medlemmar, medlemskap är tidsbaserade så du kan börja när som helst under året.

Du är välkommen till alla pass som tillhör din åldersgrupp. Följ vårt schema.

Vi har särskilda ordningsregler som alla medlemmar måste följa, mer information finns på klubben.

Vi erbjuder BJJ, NoGi, och ett fullutrustat gym med allt du behöver för komma igång se våra medlemskapstyper. Har du barn som tränar hos oss? Passa på att använda vårt gym under tiden barnen tränar. Föräldrar till barn som tränar hos oss får rabatterad pris på vårt gym se våra priser!

Kirseberg ligger väldigt centralt om du vill köra, adress och annan information hittar du under Hitta oss fliken. Du kan ta buss nr 4 och gå av vid Kirsebergs kyrka. Det tar 3 min att promenera till oss från busshållplatsen se karta.

Har du friskvård via din arbetsgivare kan du självklart använda det hos oss, arbetsgivarens regler kan skilja så ta reda på om det ingår i ditt friskvårdsavtal. Är du anställd på Region Skåne fungerar ditt friskvårdsavtal hos oss.

Vi har tre olika barngrupper, våra knattepass är anpassade för barn i åldrarna 5-7 år. Våra barnpass är anpassade för barn i åldrarna 8-13 år.

Vi har pass nästan alla dagar i veckan med reservation för tävlingar och andra klubbaktiviteter se vårt schema.

Vi rekommenderar dig att ha shorts och T-shirt i början, undvik träningsbyxor och annan klädsel med blixtlås. Efter introduktionen om du väljer att fortsätta träna hos kan du köpa dräkt och annan utrustning på klubben till ett bra pris. Fråga oss så hjälper vi dig med allt du behöver för att komma igång.
Bra gemenskap

Vi erbjuder en fin gemenskap, där du alltid är välkommen och där du känner dig som en av oss. Vi är många i klubben, men vi glömmer aldrig bort varken gamla eller nya medlemmar, så ta chansen att växa med oss. Träna BJJ i Malmö på Art Of Roll
Våra Instruktörer

Samtliga våra instruktörer ”brinner” för sporten, och är själva en del av vår vuxenverksamhet. De är upplärda av huvudinstruktör Gabriel Rosberg för att alltid hålla högt engagemang och hög kvalitet.
Introduktionsträning

Visste du att du kan introduktionsträna vid 4 träningstillfällen hos oss? Vi ger dig självfallet även alternativet att frysa ditt halvårs- eller helårsmedlemskap om du har ett giltigt skäl. Vad väntar du på?