REGISTRERA DIG

FYLL I VÅR MEDLEMSFORMULÄR

Avgift på 50 kr måste betalas, innan introduktionspasset börjar. Betalningsinformation får du efter att du fyllt i formuläret.

Introduktion är ej bindande, observera att avgiften på 50 kr återbetalas inte. Summan dras endast av om du väljer att teckna helårs eller halvårs medlemskap.

Efter registrering kommer du få e-post med betalningsanvisningar, har du inte fått informationen kontrollera din skräppost eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Introduktionsträning betalas vi Swish, halv och helårs medlemskap betalas via Bankgiro. Alla betalningsuppgifter finns i det mail du får efter att du fyllt i formuläret nedan.

  * Godkänannde

  FRÅGOR & SVAR

  Vår kärnverksamhet är för närvarande BJJ men vi har även ett fullutrustat gym med allt du behöver för komma igång. Gym ingår i alla medlemaskapstyper för vuxna.

  Kirseberg ligger väldigt centralt om du vill köra, adress och annan information hittar du under Hitta oss fliken. Du kan även ta buss nr 4 och gå av vid Kirsebergs kyrka. Det tar 3 min att promenera till oss!

  Har du friskvård via din arbetsgivare kan du självklart använda det hos oss, arbetsgivarens regler kan skilja så ta reda på om det ingår i ditt friskvårdsavtal. Är du anställd på Region Skåne fungerar ditt friskvårdsavtal hos oss!

  Vi har två olika barngrupper, våra Knattepass är anpassade för barn i åldrarna 3-7 år. Våra vanlig barnpass är anpassade för barn från 8 år och uppåt.

  Vi har pass alla dagar i veckan med reservation för tävlingar och andra klubbaktiviteter. Vi har även morgonpass för dig som vill satsa lite extra och tävlar inom sporten.

  Vi rekommenderar alla att ha shorts och t-shirt och undvika träningsbyxor och annan klädsel med blixtlås. Tycker du om och vill fortsätta träna hos oss kan du köpa dräkt efter din storlek på klubben till ett bra pris. Fråga oss så hjälper vi dig med allt du behöver.

  Vi har löpande intag av nya medlemmar, våra medlemskap är tidsbaserade så du kan börja när som helst under året.

  Du måste föranmäla dig, detta gör du via hemsidan genom att fylla i vår registreringsformulär ovan betala enligt prislistan som skickas via info mail.

  Vi har särskilda ordningsregler som alla medlemmar måste följa, info finns på klubben.

  Vid registrering får du ett info mail med alla uppgifter, introduktionsträning betalas via Swish och andra medlemskapstyper betalas via Bankgiro. Prislista finns i de info mail du får vid registrering.

  Du är välkommen till alla pass som tillhör din åldersgrupp. Följ schemat

  Bra gemenskap

  Vi erbjuder en fin gemenskap, där du alltid är välkommen och där du känner dig som en av oss. Vi är många i klubben, men vi glömmer aldrig bort varken gamla eller nya medlemmar, så ta chansen att växa med oss.

  Våra Instruktörer

  Samtliga våra instruktörer “brinner” för sporten, och är själva en del av vår vuxenverksamhet. De är upplärda av Gabriel och André Rosberg för att alltid hålla högt engagemang och hög kvalitet.

  Introduktionsträning

  Visste du att du kan introduktionsträna vid 4 träningstillfällen hos oss? Vi ger dig självfallet även alternativet att frysa ditt halvårs- eller helårsmedlemskap om du har ett giltigt skäl. Vad väntar du på?