FAQ Art of Roll – Träna BJJ på vår klubb i Malmö

Träna BJJ i Malmö på Art of Roll – självförsvar för vuxna, ungdomar och barn

För att komma igång med träningen på Art of Roll i Malmö, behöver du köpa vårt introduktionskort och logga in på vårt bokningssystem introduktionskort. Anmäl dig därefter till ditt första BJJ-pass för självförsvar och gemenskap logga in här.
När du köper vårt introduktionskort för BJJ och självförsvar i Malmö kan du enkelt betala med bank eller kreditkort. Vid betalningen skapas även ditt konto för att boka pass. Följ anvisningarna och kom igång med din träning! För att köpa introduktionskortet, klicka här: introduktionskort.
Vi har löpande intag av nya medlemmar för BJJ och självförsvar i Malmö. Våra medlemskap är tidsbaserade, vilket innebär att du kan börja när som helst under året. Kom igång med din träning när det passar dig bäst! För att bli medlem, klicka här: medlemskap.
Du är välkommen att delta i alla våra BJJ- och självförsvarspass som är anpassade för din åldersgrupp. Följ vårt aktuella träningschema för att hitta pass som passar dig bäst. För att se vårt schema, klicka här: träningschema. Ta steget mot en aktiv och tryggare livsstil med Art of Roll i Malmö.
Vi har tydliga ordningsregler som är obligatoriska för alla medlemmar att följa för att säkerställa en trygg och respektfull träningsmiljö. Mer information om våra regler finns tillgänglig på klubben. Ta del av våra ordningsregler och hjälp oss att upprätthålla en positiv atmosfär på Art of Roll i Malmö för alla våra medlemmar.
Vi erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter på Art of Roll i Malmö, inklusive BJJ, NoGi och ett fullutrustat gym för att du ska kunna komma igång med din träning. Vi har olika medlemskapstyper som passar olika behov, se våra medlemskapstyper för att välja det som passar dig bäst.

Om du har barn som tränar hos oss, har du möjlighet att använda vårt gym under tiden barnen tränar. Föräldrar till barn som tränar hos oss får även en rabatterad pris på vårt gym. Se våra priser för mer information om våra rabatter och erbjudanden.

Vi vill göra det enkelt och bekvämt för dig att komma igång med din träning och erbjuda förmånliga alternativ för hela familjen. Välkommen till Art of Roll för en komplett träningsupplevelse!

Art of Roll är centralt beläget i Kirseberg, Malmö, vilket gör det lättillgängligt för dig som vill köra. Du hittar vår adress och annan information under fliken ”Hitta oss” på vår hemsida. För att komma hit med kollektivtrafik kan du ta buss nr 4 och gå av vid Kirsebergs kyrka. Det tar endast 3 minuter att promenera från busshållplatsen till vårt gym. För att se en karta över vår plats, klicka här: se karta.
Om du har friskvårdsförmån via din arbetsgivare är du självklart välkommen att använda den hos oss på Art of Roll. Det är viktigt att notera att reglerna för friskvårdsförmåner kan variera mellan olika arbetsgivare, så det är bäst att ta reda på om det ingår i ditt friskvårdsavtal. Om du är anställd på Region Skåne kan du använda ditt friskvårdsavtal hos oss på Art of Roll.Kontakta oss för mer information om hur du kan använda ditt friskvårdsavtal hos oss och ta del av vårt träningsutbud!
På Art of Roll erbjuder vi tre olika barngrupper för att passa olika åldersgrupper. Våra knattepass är speciellt anpassade för barn i åldrarna 5-7 år, med fokus på lekfull träning och grundläggande rörelser. Våra barnpass är designade för barn i åldrarna 8-13 år och innefattar teknikträning, övningar och spel för att utveckla deras förmågor inom sporten.

Vi har en erfaren och engagerad tränarstab som är välutbildad inom barnträning och skapar en rolig och trygg miljö för våra yngre medlemmar. Vi är stolta över att kunna erbjuda anpassade träningsprogram för barn i olika åldersgrupper för att säkerställa att de får en positiv och givande erfarenhet av BJJ och NoGi-träning.

På Art of Roll har vi ett omfattande passschema med träningstillfällen nästan alla dagar i veckan, med undantag för eventuella tävlingar och andra klubbevenemang. Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud av träningsmöjligheter för våra medlemmar. Du kan enkelt hitta vårt aktuella schema på vår hemsida under fliken ”Schema” eller genom att följa länken här.

Vi uppdaterar vårt schema regelbundet för att säkerställa att det passar våra medlemmars behov och önskemål. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare, finns det något för alla på Art of Roll. Titta in på vårt schema och hitta de pass som passar dig bäst!

Vi rekommenderar dig att ha shorts och T-shirt i början, undvik träningsbyxor och annan klädsel med blixtlås. Efter introduktionen om du väljer att fortsätta träna hos kan du köpa dräkt och annan utrustning på klubben till ett bra pris. Fråga oss så hjälper vi dig med allt du behöver för att komma igång.
Bra gemenskap

På Art of Roll kan du träna Malmö BJJ och självförsvar i en stark gemenskap. Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar att växa med oss i vår växande klubb. Bli en del av vårt engagerade team och ta chansen att utvecklas.
Våra Instruktörer

Våra instruktörer på Malmö BJJ är passionerade för sporten och är själva en viktig del av vår vuxenverksamhet. De är utbildade av vår huvudinstruktör Gabriel Rosberg för att alltid bibehålla högt engagemang och hög kvalitet i träningen. Hos oss kan du lära dig både Malmö BJJ och självförsvar på en hög nivå.
Introduktionsträning

Visste du att du kan prova på introduktionsträning vid 4 tillfällen hos Art of Roll, din klubb för Malmö BJJ och självförsvar? Dessutom erbjuder vi möjligheten att frysa ditt halvårs- eller helårsmedlemskap vid giltigt skäl. Vänta inte längre, bli en del av vår gemenskap nu.