FÖRENINGEN ART OF ROLL

“Vårt mål är att du ska känna dig hemma här hos oss”

Föreningsfakta

Föreningen Art of Roll är en ideell förening som startades så sent som 2014 av bröderna Rosberg som båda sin ringa ålder till trots har en lång gedigen erfarenhet och kunskap inom sporten Brasiliansk Jiujitsu. Oavsett vem du är gammal eller ung, kvinna eller man, elitsatsande eller bara en glad motionär som vill träna för sin egen trygghet och välbefinnande är du välkommen till oss.

  • Grundades 2014 av Gabriel och André Rosberg

  • Över 100 aktiva medlemmar i alla åldrar

  • Medlemmar i International Brazilian Jiu-Jitsu Federation (IBJJF)  & Swedish Brazilian Jiu-Jitsu Federation (SBJJF)

  • Erbjuder alla medlemmar möjlighet till tävling på nationell och internationell nivå

  • Erbjuder specialanpassade barnpass från ålder 3 år och uppåt med pedagogiska instruktörer

  • Erbjuder alla medlemmar rabatter hos våra samarbetspartners och sponsorer

KONTAKTA OSS

VÅRA TRÄNARE

Gabriel Rosberg
Gabriel RosbergHuvudinstruktör
Jag har tränat Brasiliansk Jiu jitsu i över 15 år och har både tagit SM-guld och EM-brons. Brasiliansk Jiujitsu är en bra sport om man vill komma i form, stärka självförtroendet och framför allt får man en väldigt fin gemenskap med sina träningskompisar.
Andre Rosberg
Andre RosbergInstruktör
Jag har tränat Brasiliansk Jiujitsu i över 15 år. Mitt största fokus är att hålla träning och coaching. Brasiliansk Jiujitsu är en väldigt bra motionsport där man får självförtroende, motorik samt nya vänner för livet på köpet.
Rami Shalhoub
Rami ShalhoubVuxen vitbältes instruktör
Jag längtar till att sätta på mig dräkten efter jobbet och lära ut min kunskaper till alla ¨såväl nya som gamla medlemmar. Enligt mig är det vita bältet grunden för att bli bra inom sporten. Välkommen och testa med oss!
Magdalena Georgiadou
Magdalena GeorgiadouVuxen vitbältes instruktör
Att träna BJJ som tjej väcker stor uppmärksamhet. Alla ska enligt mig testa sporten, jag började för att bli av med min rädsla, våga testa nytt och lära känna nya människor. Idag har j flera mästerskapstitlar under bältet.
Serwan Badri
Serwan BadriBarn och vuxen vitbältes instruktör
Barn ska känna att det är roligt att komma till träningen, vi åstadkommer detta genom att skapa kamratskap inom gruppen. Att få barnen att jobba tillsammans och ha roligt är viktigt. Jag håller även pass för vuxna vitbälten,
Anton Granbom
Anton GranbomBarn och vuxen vitbältes instruktör
Som ung spelade jag innebandy. Jag trodde att BJJ skulle skilja sig väldigt mycket, eftersom jag var van vid lagsport. Men att känna energin som sprids varje gång man kommer till lokalen görhela min dag. Bygg upp självförtroendet tillsammans med oss.
Chris Toala
Chris ToalaKnatte instruktör
Jag är instruktör för knattarna. Att se barnen utvecklas, stärka självförtroende och få stimulans är det viktigaste för mig. Vi gör det tillsammans!
Danyeal Mateen
Danyeal MateenKnatte instruktör
Viktigaste aspekten av BJJ är tålamod och disciplin. Vi försöker att alltid hålla barnen stimulerade, vi låter de utvecklas i sin egen takt på ett lekande sätt.
Gabriel Lamppu
Gabriel LamppuKnatte instruktör
Att se knattarna utvecklas betyder att vi får ett kvitto på vårt hårda arbete och engagemang. Vi ger barnen trygghet med mottot att “Barn ska ha roligt!”
Mohammed Faisal
Mohammed FaisalKnatte instruktör
Jag brinner för sporten och satsar både på min egen träning och knattarnas utveckling. Vi tar ett ansvar och undervisar med pedagogiska moment.

BLI EN AV OSS

Träning anpassad för amatörer som proffs

BLI MEDLEM