FÖRENINGEN ART OF ROLL

“Vårt mål är att du ska känna dig hemma här hos oss”

Föreningsfakta

Föreningen Art of Roll är en ideell förening som startades så sent som 2014 av bröderna Rosberg som båda sin ringa ålder till trots har en lång gedigen erfarenhet och kunskap inom sporten Brasiliansk Jiujitsu. Oavsett vem du är gammal eller ung, kvinna eller man, elitsatsande eller bara en glad motionär som vill träna för sin egen trygghet och välbefinnande är du välkommen till oss.

 • Grundades 2014 av Gabriel och André Rosberg

 • Över 200 aktiva medlemmar i alla åldrar

 • Medlemmar i International Brazilian Jiu-Jitsu Federation (IBJJF)  & Swedish Brazilian Jiu-Jitsu Federation (SBJJF)

 • Erbjuder alla medlemmar möjlighet till tävling på nationell och internationell nivå

 • Erbjuder specialanpassade barnpass från ålder 3 år och uppåt med pedagogiska instruktörer

 • Erbjuder alla medlemmar rabatter hos våra samarbetspartners och sponsorer

KONTAKTA OSS

  VÅRA TRÄNARE

  Gabriel Rosberg
  Gabriel RosbergHuvudinstruktör
  Jag har tränat Brasiliansk Jiu jitsu i över 15 år och har både tagit SM-guld och EM-brons. Brasiliansk Jiujitsu är en bra sport om man vill komma i form, stärka självförtroendet och framför allt får man en väldigt fin gemenskap med sina träningskompisar.
  Andre Rosberg
  Andre RosbergInstruktör
  Jag har tränat Brasiliansk Jiujitsu i över 15 år. Mitt största fokus är att hålla träning och coaching. Brasiliansk Jiujitsu är en väldigt bra motionsport där man får självförtroende, motorik samt nya vänner för livet på köpet.
  Rami Shalhoub
  Rami ShalhoubVuxen vitbältes instruktör
  Jag längtar till att sätta på mig dräkten efter jobbet och lära ut min kunskaper till alla såväl nya som gamla medlemmar. Enligt mig är det vita bältet grunden för att bli bra inom sporten. Välkommen och testa med oss!
  Magdalena Georgiadou
  Magdalena GeorgiadouVuxen vitbältes instruktör
  Att träna BJJ som tjej väcker stor uppmärksamhet. Alla ska enligt mig testa sporten, jag började för att bli av med min rädsla, våga testa nytt och lära känna nya människor. Idag har jag flera mästerskapstitlar under mitt bälte.
  Serwan Badri
  Serwan BadriBarn instruktör
  Barn ska känna att det är roligt att komma till träningen, vi åstadkommer detta genom att skapa kamratskap inom gruppen. Att få barnen att jobba tillsammans och ha roligt är viktigt.
  Anton Granbom
  Anton GranbomBarn instruktör
  Som ung spelade jag innebandy, jag trodde att BJJ skulle skilja sig väldigt mycket eftersom jag var van vid lagsport. Men att känna energin som sprids varje gång man kommer till lokalen gör hela min dag. Bygg upp självförtroendet tillsammans med oss.
  Chris Toala
  Chris ToalaKnatte instruktör
  Jag är instruktör för knattarna. Att se barnen utvecklas och att se deras självförtroende byggas är det viktigaste för mig. Vi gör det tillsammans!
  Danyeal Mateen
  Danyeal MateenKnatte instruktör
  Viktigaste aspekten av BJJ är tålamod och disciplin. Vi försöker att alltid hålla barnen stimulerade och vi låter de utvecklas i sin egen takt.
  Mohammed Faisal
  Mohammed FaisalKnatte instruktör
  Jag brinner för sporten och satsar både på min egen träning och knattarnas utveckling. Vi tar ett ansvar och undervisar med pedagogiska moment.

  TRÄNA BJJ MED OSS

  Träning anpassad för nybörjare och proffs

  BLI MEDLEM