FÖRENINGEN ART OF ROLL

”Vårt mål är att du ska känna dig hemma här hos oss”

Art of Roll Logo Mobile

Föreningsfakta

Art of Roll är en Kampsportsklubb som startades så sent som 2014 av Gabriel Rosberg, Gabriel har en lång gedigen erfarenhet och kunskap inom sporten Brasiliansk Jiujitsu. Oavsett vem du är gammal eller ung, kvinna eller man, elitsatsande eller bara en glad motionär som vill träna för sin egen trygghet och välbefinnande är du välkommen till oss.

  • Grundades 2014 av Gabriel Rosberg

  • Över 200 aktiva medlemmar i alla åldrar

  • Medlemmar i International Brazilian Jiu-Jitsu Federation (IBJJF)  & Swedish Brazilian Jiu-Jitsu Federation (SBJJF)

  • Erbjuder alla medlemmar möjlighet till tävling på nationell och internationell nivå

  • Erbjuder specialanpassade barnpass från ålder 3 år och uppåt med pedagogiska instruktörer

  • Erbjuder alla medlemmar rabatter hos våra samarbetspartners och sponsorer

VÅRA TRÄNARE

Gabriel Rosberg
Gabriel RosbergHuvudinstruktör
Jag har tränat Brasiliansk Jiu jitsu i över 15 år och har både tagit SM-guld och EM-brons. Brasiliansk Jiujitsu är en bra sport om man vill komma i form, stärka självförtroendet och framför allt får man en väldigt fin gemenskap med sina träningskompisar.
Magdalena Georgiadou
Magdalena GeorgiadouVuxen instruktör
Att träna BJJ som tjej väcker stor uppmärksamhet. Alla ska enligt mig testa sporten, jag började för att bli av med min rädsla, våga testa nytt och lära känna nya människor. Idag har jag flera mästerskapstitlar under mitt bälte.
Ivan Sundell
Ivan SundellVuxen instruktör
Jag längtar till att sätta på mig dräkten efter jobbet och lära ut min kunskaper till alla såväl nya som gamla medlemmar. Välkommen och testa med oss!
Danyeal Mateen
Danyeal MateenKnatte instruktör
Viktigaste aspekten av BJJ är tålamod och disciplin. Vi försöker att alltid hålla barnen stimulerade och vi låter de utvecklas i sin egen takt.
David Nilson
David NilsonKnatte instruktör
För mig är kampsport en livsstil som bygger självkänsla och disciplin. Att se barnen utvecklas och deras självförtroende växa är det viktigaste för mig.
Matilda Hansson
Matilda HanssonKnatte instruktör
Det bästa med att vara barntränare är att se hur barnens självförtroende sakta men säkert växer fram. För mig är det viktigaste i barnträningen gemenskap, trygghet och disciplin.
Mohammed Faisal
Mohammed FaisalKnatte instruktör
Gemenskap, intresse och trygghet är viktiga aspekter som jag värderar och implementerar som barntränare. Att se barnen utvecklas och bli mer kunniga i sporten är det bästa med att vara en tränare.
Chris Toala
Chris ToalaKnatte instruktör
Jag älskar när barnen utvecklar teknik och rörelsemönster. Barn kan oftast mer än vad de själva tror så det är viktigt att kunna ge de chansen att utvecklas. Barnen jag coachar visar mycket disciplin, engagemang och ansträngning, de lyckas alltid överbevisa sig själva.
Marco Svikovic
Marco SvikovicBarn instruktör
Jag började träna i barngruppen på Art of Roll. Min resa har varit kantad med utmaningar, möjligheter och framgång. Jag har lärt mig disciplin, respekt och med hjälp av BJJ ökat mitt självförtroende. Önskar kunna ger era barn samma möjligheter som jag fick när jag började.
Adem Crnalic
Adem CrnalicBarn instruktör
Att kunna erbjuda barnen möjlighet att lära sig självförsvar är oerhört viktigt. Jag ser att barnen blir mer självsäkra och ödmjuka. Kampsport gör mycket för kropp och själ.

Träna kampsport hos oss

Träning anpassad för nybörjare och proffs